Home U fokusu Brnabić: „Moramo mnogo da radimo“

Brnabić: „Moramo mnogo da radimo“

177
0
hram-srbijaizbori
Foto: Darko Cirkov

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić održala je radni sastanak sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora Mladenovac.


Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić održala je radni sastanak sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora Mladenovac.
Ona je poručila da su izbori laki samo za one koji ih gube.

„Za nas iz SNS predstojeći izbori neće biti laki. Moramo mnogo da radimo, da uložimo svu energiju u razgovore sa građanima, da ih podsetimo na postignute rezultate, ali i da ih podsetimo na to kako su i šta naši prethodnici radili, kako bi napravili jasnu razliku“, rekla je Brnabić i dodala da ljudi glasaju za rezultate i da je zato važno da vide našu energiju i trud da učinimo još dobrih stvari za našu zemlju.
Prema njenim rečima opozicija će se fokusirati samo na Beograd.

„Opozicija je proglasila pobedu u Beogradu i jasno je svima da će oni uložiti sav novac, a imaju ga mnogo, u to da pobede na izborima“, navela je Brnabić.

Napomenula je, međutim, da su beogradski izbori važni i da Srpska napredna stranka treba da pobedi na njima.

„U toj borbi moramo da pobedimo. Jedino tako možemo da sačuvamo našu opštinu, naš grad i zemlju. Srbija je danas stabilna i jaka zemlja, zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Vučića, uspeli smo Srbiju da promenimo na bolje“, zaključila je Brnabić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here