Home Saopštenja Novi napad na članove PSG; Trifunović: Hvala na motivaciji

Novi napad na članove PSG; Trifunović: Hvala na motivaciji

184
0
psg-srbijaizbori

Aleksandar Pašalić, član Omladine Pokreta slobodnih građana, napadnut je danas na Zelenom vencu prilikom skupljana potpisa za izbore.


Aleksandar Pašalić, član Omladine Pokreta slobodnih građana, napadnut je danas na Zelenom vencu prilikom skupljana potpisa za izbore.
„Stajao sam na ulici i razgovarao sa jednom gospođom koja je htela da nam da potpis, i u tom trenutku je proleteo čovek, nije nam se ni obratio, samo me je udario baš jako pesnicom u stomak i prošao. Pošto se samo stvorio ispred mene, pomislio sam da će nož da izvadi, umesto toga me je udario i pobegao“, izjavio je Pašalić.

Povodom novog napada na pripadnike PSG oglasio se i lider tog pokreta Sergej Trifunović.
„Ne znam šta je još potrebno da se desi da bi se cela opozicija probudila i zaista počela da reaguje“, izjavio je Sergej Trifunović ovim povodom.

„Juče, nakon napada na mene, dobili smo kišu generičkih saopštenja koja su se uglavnom svodila na deklarativne osude, i mislim da je to jako loša poruka. Kad god je neko bio napadnut nikad to nisam relativizovao. Kad je napadnut Borko, Đilas je zvao na tribinu na Stari grad, ja sam pozvao ljude na ulice jer to nije za tribinu. Kad je napadnut Đilas, prvi sam zvao da se dođe ispred njegove kuće… Gde su oni sada? Pišu neka saopštenja. Danas je neki huligan napao momka od 19 godina i pobegao sa lica mesta, što je jeziva stvarnost u kojoj živimo i koju nije dovoljno osuditi radi reda. Ako ovo nisu stvari oko kojih se moramo složiti, onda ne znam šta jesu“, dodao je.

Trifunović se ovim povodom obratio i na svom Tviter profilu gde se zahvalio napadačima „na motivaciji“.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here