Home Vesti DS Zrenjanin: SNS nema plan, samo predizborna obećanja

DS Zrenjanin: SNS nema plan, samo predizborna obećanja

148
0
ds-srbijaizbori

Zrenjaninci u tišini ostaju bez posla i prihoda, a deluje kao da lokalnu vlast to ni najmanje ne pogađa, upozoravaju zrenjaninske demokrate.


Zrenjaninci u tišini ostaju bez posla i prihoda, a deluje kao da lokalnu vlast to ni najmanje ne pogađa, upozoravaju zrenjaninske demokrate.
U ovoj stranci navode da se olako licitira brojevima i podacima koliko je kompanija tražilo pomoć države, koliko firmi će propasti, koliko će plate biti smanjene, koliko je ljudi već ostalo bez produženih ugovora, a koliko njih tek čekaju otkazi.

– Govorimo o ljudima od krvi i mesa, sa porodicama, kreditima, zdravestvenim problemima i stvarnim egzistencijalnim brigama, a ne samo o brojkama na papiru. Svako od njih je važan i baš svakom treba pomoći, a upravo je to posao vlasti na svim nivoima, za to su birani i za to su plaćeni – tvrdi odbornica demokrata Alisa Kockar.

Ona navodi da je problem nezainteresovanost lokalne vlasti da pomogne svojim građanima i ozbiljno pristupi vođenju grada.

– Kakav je naš plan? Kakve ćemo mere da preduzmemo na lokalu, kakvu ćemo pomoć da tražimo od pokrajine ili države? Kako ćemo da pomognemo našim sugrađanima koji su ostali bez prihoda ili su im prihodi značajno smanjeni? Srpska napredna stranka nema plan, samo predizborna obećanja – zaključuje Alisa Kockar.

Odbornica Kockar podseća da se mladi masovno iseljavaju iz Zrenjanina, a da to sada čine i starije generacije u potrazi za boljim uslovima života. .

Preuzeto sa: https://www.danas.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here