Home Vesti „Zelenović odgovoran za predizbornu atmosferu“

„Zelenović odgovoran za predizbornu atmosferu“

146
0
ldp

Liberalno demokratska partija ocenila je da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, odlukom da izađe na lokalne izbore, odgovoran za predizbornu atmosferu.


Liberalno demokratska partija ocenila je da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, odlukom da izađe na lokalne izbore, odgovoran za predizbornu atmosferu.
U saopštenju za javnost ta opoziciona stranka podseća da skoro godinu dana upozorava javnost na „licemerni poziv Saveza za Srbiju“ da se bojkotuju naredni izbori i ukazuje na to da su alternativa izborima samo ulica i neredi.

„Tvrdimo i danas, isto kao i tada, da su izbori i dijalog jedini način da od naše zemlje napravimo bolje mesto za život. Zbog takvog pristupa doživljavali smo napade, upravo od tog istog saveza, da smo izdajnici, da smo saradnici vlasti, da smo lažna opozicija“, ističe LDP i dodaje da je zbog toga učestvovao u razgovorima o izbornim uslovima.
U saopštenju koje je sinoć objavljeno se postavlja pitanje Zelenoviću zašto je opstruisao pregovore o izbornim uslovima i zašto je bio deo kampanje protiv LDP-a koji je od početka bio za izlazak na izbore, a ne za njihov bojkot.

„Da li shvata obim sopstvene odgovornosti za atmosferu u kojoj se danas borimo za svaki glas u Srbiji“, pita LDP gradonačelnika Šapca i lidera stranke Zajedno za Srbiju, do danas članice SzS-a, koji je ostao pri stavu o bojkotu izbora na svim nivoima.

„LDP, kao odgovorna stranka, nikada se nije poigravala sa građanima Srbije, posebno ne sa onim ljudima koji su nezadovoljni, a danas se osećaju prevarenim. Od početka tvrdimo da moramo da se borimo za normalnu i modernu Srbiju i da to možemo samo izlaskom na birališta“, naglašava LDP.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here