Home Vesti Vučić: Nikome neću tražiti da glasa za Šešelja, Čedu, Čanka…

Vučić: Nikome neću tražiti da glasa za Šešelja, Čedu, Čanka…

133
0
nov-srbijaizbori
Foto: Thinkstock

Boriću se za svaki glas, a ne za prikaze i obrise lažne demokratije, kako to neki zamišljaju, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


Boriću se za svaki glas, a ne za prikaze i obrise lažne demokratije, kako to neki zamišljaju, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je dodao da lista čiji će on nosilac biti ima rezultate, jer u zemlji „stvari idu dobro“ i jer je mnogo urađeno.

Boriće se, kaže, za svaki glas za „svoju listu“ i primećuje da su naprednjaci, uz sve nedostatke, radili i borili se, a za greške – izvinili.
Kako kaže, nikome neće tražiti da glasa za Šešelja, Jovanovića, Čanka, Gordanu Čomić, već će moliti građane da glasaju za SNS.

„Ako dobijemo slučajno više od 48,2 odsto glasova, koliko smo dobili poslednji put, biću najsrećniji na svetu i reći ću da je to istorijski demokratski rezultat, u atmosferi 10 puta „demokratskijoj“ nego 2012. godine“, rekao je Vučić.

„Ako ćete da me ubeđujete da je danas lošije nego tada, onda ste licemeri najgore vrste“, dodaje i navodi da je, primera radi, Vuk Jeremić koji je na predsedničkim izborima osvojio 1,4 odsto glasova, dobio pola sata na javnom servisu, kao i PSG koji je „sebe sveo na dva odsto“ i upitao – po kom to kriterijumu.

„Ne smem ni da pitam, jer će mi reći da vršim pritisak. Evo, ćutim, ponovite to, možda ljudi shvate da su Jeremićeve i Trifunovićeve ideje genijalne“, rekao je Vučić.

On je dodao da po pitanju izbora niko nema pravo da se ponaša neozbiljno i neodgovorno, zato što se time odlučuje o budućnosti dece, porodice, države.

„Nije to zavitlavanje, tvoje je da očekuješ i da tražiš. Ja ću se boriti za svaki glas i tražiću poštovanje rada“, rekao je Vučić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here