Home U fokusu SNS na Vidovdan dobija novo rukovodstvo; Vučić: Ne kandidujem se

SNS na Vidovdan dobija novo rukovodstvo; Vučić: Ne kandidujem se

194
0
sns 1

Glavni odbor Srpske napredne stranke sastao se danas na sednici u Beogradu, a glavna tema bile su pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.


Glavni odbor Srpske napredne stranke sastao se danas na sednici u Beogradu, a glavna tema bile su pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.
Sednica je bila zatvorena za javnost, a nakon toga predsednik SNS Aleksandar Vučić se obratio novinarima.

„Skupština stranke će biti održana na Vidovdan ili dan uoči Vidovdana i tada će biti birano novo rukovodstvo“, rekao je Vučić medijima.
„SNS će potpuno novo rukovodstvo imati od 28. juna 2020,“ dodao je.

„Želeli smo da u izbore uđemo bez sve žestine koju nosi unutarstranački drugačiji statovi. Nadam se da će novo rukovodstvo biti spremno da se bori sa novim izazovima“, rekao je Vučić.

„Jednoglasnom odlukom premijerka Ana Brnabić je postala član predsedništva SNS-a“, objavio je predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić.

On je ispričao šta su bili glavni planovi stranke u budućnosti.

„Veliki su izazovi pred nama, ali se nadam da ćemo uspeti da očuvamo mir i stabilnost“.

„Ono što je nama zaista važno, to je zakazivanje skupštine stranke za Vidovdani to pokazuje da postoji potreba da nadolazeći ljudi koji imaju energiju, entuzijazam, ambiciju i koji su neukaljani u javnosti zamene one koji žele da prave klanove i da budu veliki šefovi“, rekao je Vučić.

„Imaću dovoljno vremena da sve sagledam i da predložim najbolje ljude, od predsednika stranke do članova odbora“, dodao je on.

„Pred nama su izbori i energija ovih mladih ljudi, nadam se da će doprineti uspehu. Ti izbori će za nas biti veoma teški“, istakao je Vučić.

„Da, razgovaralo se o mojoj poziciji i biće velikih kadrovskih promena.“

„Mnogi su me nagovarali, ali moj odgovor je – ne, neću se kandidovati za predsednika stranke“, rekao je Vučić na pitanje o toj mogućnosti.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here