Home Vesti Protest podrške Vučiću u Nišu: „Stop krvavom scenariju“

Protest podrške Vučiću u Nišu: „Stop krvavom scenariju“

122
0
tk
Foto: Televizija Kopernikus

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS) su u centru Niša izrazili nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS) su u centru Niša izrazili nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Tom prilikom predsedniku su izrazili podršku.

Učesnici protestne povorke nosili su znake „STOP“ i transparente „Stop krvavom scenariju“ i „Đilase ne ubijaj Srbiju“.
Tokom protesta nije bilo govora, a čelnici Gradskog odbora SNS Niš su negirali da su organizovali skup, iako su članstvu danima stizali pozivi da učestvoju i dovedu rođake i prijatelje
Poverenik Gradskog odbora SNS-a Zvezdan Milovanović rekao je agenciji Beta da je protest organizovan putem grupe na Fejsbuku „Stop krvavom scenariju“.

U tom pozivu su pitanja o tome „da li je medijska sloboda zveckanje oružjem“ i „da li je sloboda mišljenja pozivati na nečije ubistvo“.

U objavi je pisalo da „dok mi radimo i gradimo Srbiju i borimo se za bolju budućnost, drugi bi da nam ruše to što stvaramo“.
„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je običan čovek, jedan od nas. Radi i gradi, kao i svaki drugi, normalan građanin Srbije. Nekima to smeta. Neki bi da snajperom zaustave Srbiju, zaustave budućnost, zaustave tebe. Upamti! Snajper nije okrenut samo u predsednika Srbije, okrenut je i ka tebi“, piše u pozivu na Fejsbuku u grupi „Stop krvavom scenariju“.

Za današnji protest nije bilo zvanične najave, ni poziva medijima.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here