Home Vesti Narodna stranka: Vlast SNS ne može pet godina da završi autoput Kragujevac-Batočina

Narodna stranka: Vlast SNS ne može pet godina da završi autoput Kragujevac-Batočina

117
0
narodna_stranka-7-678x382

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da država pet godina nije u stanju da izgradi pet kilometara autoputa između Kragujevca i Batočine, iako je to po njegovim rečima, obaveza koju je preuzela po osnovU ugovora sa Fijatom iz 2009. godine.


Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da država pet godina nije u stanju da izgradi pet kilometara autoputa između Kragujevca i Batočine, iako je to po njegovim rečima, obaveza koju je preuzela po osnovu ugovora sa Fijatom iz 2009. godine.
Aleksić je na konferenciji za novinare u Kragujevcu rekao da je do 2014. godine izgrađeno 20 kilometara deonice između tog grada i Batočine, a da od tada, vlast predvođena Srpskom naprednom strankom ne može da završi poslednju deonicu u dužini od pet kilometara.

On je podsetio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić maja 2017. godine rekao da će ta deonica autoputa biti završena do juna 2018. godine a da sada stižu najave da će radovi biti završeni do kraja godine.

„Naravno, nisu ni počeli, niti firma koja treba da izvodi radove, čini mi se Kragujevac-put, ima ikakve najave o početku radova. Mi čekamo ovaj autoput kao što čekamo zlatno doba. I svake godine samo što nije“, rekao je Aleksić.

Po njegovim rečima, vlast želi da „sve vreme kroz medije“ predstavi stvarnost drugačijom nego što jeste pa tako kako je naveo, imamo „Potemkinova sela u koja se bacaju milioni, poput aerodroma ‘Morava’ u Kraljevu koji radi samo dva sata nedeljno i to sredom od 12 do 14 časova“.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here