Home Vesti Obradović: Ne idemo na sednicu Skupštine, poštujemo Sporazum sa narodom

Obradović: Ne idemo na sednicu Skupštine, poštujemo Sporazum sa narodom

140
0
dveri-srbijaizbori

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da poslanici te stranke neće prisustvovati sednici Skupštine o Kosovu zakazanoj za 27. maj.


Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da poslanici te stranke neće prisustvovati sednici Skupštine o Kosovu zakazanoj za 27. maj.
Obradović je kazao da će Dveri poštovati „Sporazum sa narodom“ i da će nastaviti da bojkotuju rad Parlamenta sve dok se ne ispune zahtevi sa protesta „Jedan od pet miliona – Svi kao jedan“ održanog 13. aprila.

„Dok ne bude dijaloga na teme slobode medija i poštenih izbora, neće biti razloga za povratak u bilo koje skupštine, za bilo koje druge teme“, rekao je Obradović novinarima ispred Crkve Svetog Marka.

Predsednik Dveri naglasio je da odbija da učestvuje u „Vučićevom rijaliti šou“ i dodao da „nakon sedam godina Vučić ‘glumi’ sednicu o Kosovu, a da gradjani ne znaju ni jedan detalj njegovog plana.“

Pokret Dveri je danas organizovao šetnju pod nazivom „Defile dečjih osmeha“ koja je otpočela na platou ispred Crkve Svetog Marka, a završava se u Tašmajdanskom parku gde je taj pokret organizovao program za decu.

Obradović je kazao da Srbija treba da dobije „ministarstvo za porodicu“ koje će se baviti porodičnim pitanjima, a glavni zadatak tog ministarstva biće borba protiv „bele kuge“.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here