Home Vesti Vučić u petak obilazi Sremski okrug

Vučić u petak obilazi Sremski okrug

80
0
acicvu-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u petak, 8. marta, Sremski okrug u nastavku kampanje „Budućnost Srbije“.


Beograd — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u petak, 8. marta, Sremski okrug u nastavku kampanje „Budućnost Srbije“.
Centralni skup biće održan u Sremskoj Mitrovici u 17.00 časova.

Poseta predsednika Sremskom okrugu najavljena je u spotu za kampanju, u kojem se navodi da budućnost Srbije, za koju se Vučić bori, predstavljaju „nove fabrike i radna mesta, nove škole i vrtići, nove bolnice i domovi zdravlja, novi stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investicije i ekonomski napredak“.

Tokom kampanje predsednik građanima predstavlja rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje i to u prethodnih sedam godina, kao i planove za dalji razvoj.

„Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga“, navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

U okviru kampanje „Budućnost Srbije“ predsednik je obišao Pčinjski, Jablanički, Raški, Rasinski, Južnobanatski i Mačvanski okrug.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here