Home Vesti „Protesti razotkrili opoziciju“

„Protesti razotkrili opoziciju“

99
0
svs-srbijaizbori
Foto: Thinkstock

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da niko kao građanski protesti nisu potpuno razotkrili smisao i suštinu stranaka srpske opozicije.


Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da niko kao građanski protesti nisu potpuno razotkrili smisao i suštinu stranaka srpske opozicije.
Ona je dodala da su protesti ukazali na „potpunu krizu identiteta Saveza za Srbiju“.

„Pokazali su da Đilas, Jeremić, Obradović i ostali niti imaju bilo kakvu ideju, niti znaju šta hoće, niti smeju da izađu na izbore i, na kraju, niti ih građani koji protestuju podržavaju, već se javno distanciraju od njih. Potpuna kriza identiteta Saveza za Srbiju“, izjavila je Mihajlović.

Ona dodaje da jedino što opozicione stranke znaju jeste da su protiv svega u Srbiji i da mrze predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju.

„Sa onima koji su upropastili Srbiju, koji su opljačkali fabrike i ljude izbacivali na ulicu, sa onima koji nisu bili sposobni da izgrade kilometar auto-puta ili obnove prugu, sa onima koji nemaju nijedan jedini predlog sem mržnje i kojima je jedini cilj gola vlast, s njima nemamo šta da razgovaramo.

Ali, i predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije i ja uvek smo spremni da razgovaramo sa građanima i da uradimo sve da bismo popravili stvari koje građane pogađaju. Jer naš glavni posao i jesta da svakog dana popravljamo Srbiju“, kaže Mihajlović.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here