Home Vesti „Albanci znaju koja je to linija posle koje nema nazad“

„Albanci znaju koja je to linija posle koje nema nazad“

172
0
Marko DJURIC-srbijaizbori
Foto: Wikipedia

Zvečan — “Albanci i njihovi lideri dobro znaju koja je to linija posle koje ni za njih nema više nazad, posle koje mogu da izgube i ono što misle da danas imaju”.


Zvečan — “Albanci i njihovi lideri dobro znaju koja je to linija posle koje ni za njih nema više nazad, posle koje mogu da izgube i ono što misle da danas imaju”.
To je rekao direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić i poručuje da ništa ne sme da pokoleba Srbe u narednim danima.

„Albanci i njihovi lideri su mislili da Srbe na KiM mogu da pregaze ‘kao plitak potok’, milislili su da nasiljem, terorom, strahom, mogu da nateraju naš narod da odustanu od svojih ognjišta, svojih domova, od svega onoga što im je najsvetije, od crkava od grobova, od onoga što su nam ostavili naši dedovi i pradedovi i da to mogu da urade zastrašujući nas, uvođeći ekonomske mere koje nemaju veze ni sa zdravim razumom ni sa ekonomijom nego isključivo sa politikom i čiji isključivi cilj je da Srba na KiM više ne bude“, rekao je Đurić za TV Most.

Upad jedinica Rosu u severnu Kosovsku Mitrovicu izazavao je, kaže, opravdani gnev i revolt Srba, ali i slogu i solidarnost srpskog naroda.

„Naši ljudi treba da znaju da je Srbija uz njih, da je Srbija sa njiima i da veoma pažljivo pratimo svaki detalj onoga što se dešava na KiM“ rekao je Đurić.

On je istakao da Srbija neće dozvoliti da se bilo kada ponovi mart 2004. godine ni 1999. godina. Đurić je podsetio da je stopa povratka Srba na KiM 1,7-1,8 procenta što je, kako kaže, najniža stopa povratka u svetu.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here