Home Saopštenja Dačić: SPS predala liste, ne plaši se izbora i provere

Dačić: SPS predala liste, ne plaši se izbora i provere

119
0
sps-srbijaizbori

Beograd — Socijalistička partija Srbije predala je izborne liste za lokalne izbore u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu.


Beograd — Socijalistička partija Srbije predala je izborne liste za lokalne izbore u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu.
Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je tim povodom da su socijalisti dokazali da su uvek spremni za izbore i proveru poverenja kod građana Srbije.

„Socijalistička partija Srbije je dokazala predajom lista u navedenim gradovima da je uvek spremna za izbore i da ih se ne plaši, jer radi u interesu građana koji nam svih ovih 28 godina daju nesebično poverenje i podršku da sprovodimo našu državotvornu politiku“, istakao je Dačić, saopštila je SPS.

Prema njegovim rečima, SPS se bori za solidarnost i socijalnu pravdu.

„I zato sam uveren da će građani Lučana, Kule, Kladova i Doljevca nastaviti da vrednuju sve napore koje smo ulažili i da će pružiti poverenje našim listama 16. decembra jer snaga SPS leži baš u narodu Srbije“, rekao je Dačić.

Lokalni izbori u ova četiri mesta održavaju se 16. decembra, a SPS učestvuje u Lučanima sa listom „Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije (SPS) – Bolja Srbija ( BS )“, u Kuli je sa listom „Socijalistička partija Srbije-Ivica Dačić“, pod rednim brojem 2, Kladovu „Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS) Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković Palma“, pod rednim brojem 2 i Doljevcu „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“, takođe pod rednim brojem brojem 2, navodi se u saopštenju.

Preuzeto sa: https://www.b92.ne

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here