Home Vesti Niš: Odbornička grupa JS-RS-SNP pristupila SNS

Niš: Odbornička grupa JS-RS-SNP pristupila SNS

187
0
sns 1

Niš — Odbornička grupa „Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP“, koja u Skupštini Grada Niša ima pet odbornika, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.


Niš — Odbornička grupa „Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP“, koja u Skupštini Grada Niša ima pet odbornika, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.
Potpredsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Okružnog odbora te stranke u Nišavskom okrugu i šef odborničke grupe „Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP“, Nikola Ilić na konferenciji za novinare u Nišu istakao je juče razloge zbog kojih je njihova odluka o priključenju Srpskoj naprednoj stranci bila jednoglasna.

„Nama je najveća motivacija za dolazak u Srpsku naprednu stranku politika našeg predsednika Aleksandra Vučića koja na uspešan, hrabar i mudar način donosi rezultate na međunarodnom i domaćem planu. To je politika novih autoputeva, novih bolnica i fabrika, a mi Nišlije smo najbolji svedoci svega toga“, istakao je Ilić.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe stranke u Skupštini Grada Niša Živan Perišić zahvalio je dosadašnjim koalicionim partnerima na iskrenom potezu da sa funkcionerima i brojnim članstvom Jedinstvene Srbije u Nišu dođu u Srpsku naprednu stranku i istakao da se radi o potezu na lokalu, te da ovaj potez nije u vezi sa političkim dešavanjima na nivou Republike.

„Ne dešava se nikakvo prekomponovanje vlasti. Svi sporazumi koje smo imali sa Jedinstvenom Srbijom ostaju na snazi, ali ova odbornička grupa prelazi u okrilje Srpske napredne stranke i ja im od srca čestitam“, rekao je Perišić.

Priključenjem Jedinstvene Srbije Srpskoj naprednoj stranci u Nišu bez odbornika u Skupštini Grada Niša ostala je i Srpska narodna partija čija je odbornica pristupila Srpskoj naprednoj stranci, saopštila je Služba za informisanje SNS.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here