Home Vesti 300 članova DSS iz Gadžinog Hana prešlo u SNS

300 članova DSS iz Gadžinog Hana prešlo u SNS

99
0
sns-srbijaizbori

Gadžin Han — Više od 300 članova Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu prešlo je u Srpsku naprednu stanku, pišu „Južne vesti“.


Gadžin Han — Više od 300 članova Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu prešlo je u Srpsku naprednu stanku, pišu „Južne vesti“.
Kako kaže prvi čovek naprednjaka u ovoj opštini Goran Stojiljković, SNS-u su pristupili svi članovi zajedno sa rukovodstvom DSS-a.

Stojiljković je posle ovog pojačanja najavio stvaranje mesnih odbora i jačanje partijske infrastrukture u Gadžinom Hanu. Dodaje da će to biti zapravo pripreme za sledeće izbore, ali i da je ovako odlučeno zbog najave predsednika Srbije Aleksandrav Vučića da će u opštinu dovesti investitora.

„Sa ciljem pripreme stranke za sledeće izbore i sprovođenje politike SNS i Aleksandra Vučića. Na poslednjem skupu sa predsednicima opština, Vučić je obećao otvaranje jedne fabrike sa 150 radnih mesta što je veoma značajno i bitno za razvoj opštine i za ostanak mladih ljudi gore“, rekao je Stojiljković.

Inače, DSS je u Skupštini Gadžinog Hana do danas imao četiri odbornika, dva člana u Opštinskom veću, a dosadašnji predsenik Opštinskog odbora ove stranke Dragan Mijalković je na funkciji pomoćnika predsednika Opštine.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here