Home Vesti „To su puste želje neodgovornih političara i ništa više“

„To su puste želje neodgovornih političara i ništa više“

74
0
acicvu-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da poruke Sulejmana Ugljanina, izrečene nakon pobede na izborima za nacionalni savet Bošnjaka, ne treba nikoga da brinu.


Beograd — Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da poruke Sulejmana Ugljanina, izrečene nakon pobede na izborima za nacionalni savet Bošnjaka, ne treba nikoga da brinu.
On je dodao da te poruke predstavljaju „samo puste želje neodgovornih političara“.

Vučić je na konferenciji za novinare, upitan da prokomentariše Ugljaninovu izjavu da je Srbija „fašistička tvorevina“, rekao da je javnost već navikla na njegove uvrede na račun sopstvene države, te da je davao i mnogo opasnije izjave od te.

„Te tvrdnje i uvrede na račun sopstvene države, to smo naučili… Bilo je tu i drugih stvari koje su problematičnije“, rekao je Vučić.

On je dodao da niko ne treba da bude zabrinut, jer to neće stvoriti probleme za Srbiju.

„To su puste želje neodgovornih političara i ništa više“, rekao je Vučić i dodao da se država brine o tom delu zemlje, te najavio da će uskoro otvoriti radove na putu Novi Pazar – Tutin.

Vučić nije želeo da komentariše izjavu izabranog hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da Srbija treba da zna da je granica sa BiH na Drini, te hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović i pojedinih hrvatskih istoričara da su Srbi počinili zločine nad Hrvatima.

„Pokušaćemo da gradimo dobre odnose. Neki drugi su problemi bili u njihovim izjavama, ali nemam snage niti mislim da ima potrebe da bilo kome odgovaramo. Neretko ljudi o sebi govore mnogo više nego o onima o kojima bi imali nešto da kažu“, rekao je Vučić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here