Home Vesti Nogo podneo ostavku na mesto u Predsedništvu Dveri

Nogo podneo ostavku na mesto u Predsedništvu Dveri

161
0
dveri-srbijaizbori

Beograd — Nakon što je pokrenut predistražni postupak u vezi sa pretnjama koje je Srđan Nogo izrekao on je na sednici Predsedništva Dveri podneo ostavku na to mesto.


Beograd — Nakon što je pokrenut predistražni postupak u vezi sa pretnjama koje je Srđan Nogo izrekao on je na sednici Predsedništva Dveri podneo ostavku na to mesto.
„Nogo je podneo ostavku na mesto u Predsedništvu, ali ostaje aktivan narodni poslanik i član Glavnog odbora“, rekao je lider Dveri Boško Obradović, piše „Politika“.

Na pitanje o eventualnom isključenju Noga iz stranke zbog navodnih pritisaka Saveza za Srbiju, Obradović je odgovorio da se niko iz SzS-a ne meša u unutrašnja pitanja Dveri.

„To ne bismo dozvolili kao što se ni mi ne mešamo u unutrašnja pitanja drugih kolega iz Saveza“, rekao je Obradović.

Nogo je za „Politiku“ izjavio da ne zna ništa o navodima koji su se pojavili da Dragan Đilas i Vuk Jeremić vrše pritisak na Boška Obradovića da ga izbaci iz Dveri, jer predstavlja prepreku za saradnju u Savezu za Srbiju.

Nogo kaže da je u četvrtak ujutru razgovarao sa Obradovicem i da mu ništa o tome nije rekao.

„Za nas je to informacija koju smo saznali iz medija. Jeremića i Đilasa ne poznajem lično, a Obradović sa njima nije razgovarao na ovu temu“, kaže Nogo koji smatra da neko smišljeno pokušava da destabilizuje Dveri služeći se medijskim insinuacijama.

Nogo je prethodne nedelje izjavio da bi premijerku Anu Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića trebalo obesiti ukoliko su potpisali Dablinski sporazum o migrantima.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here