Home Vesti Dačić o protivkandidatima: Ako ne dobiju podršku…

Dačić o protivkandidatima: Ako ne dobiju podršku…

170
0
ivica-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

SPS će 22. decembra na kongresu u Sava centru izabrati predsednika, glavni odbor, statutarnu i nadzornu komisiju, najavio je lider te stranke Ivica Dačić.


SPS će 22. decembra na kongresu u Sava centru izabrati predsednika, glavni odbor, statutarnu i nadzornu komisiju, najavio je lider te stranke Ivica Dačić.
Na kongresu će, kaže Dačić, biti doneta i politička deklaracija o svim izazovima, ali neće biti promenjen program.

On je dodao da će do 15.novembra biti održani sastanci na kojima će biti predlagani delegate kongresa i kandidati za funkcije, a nakon toga će, kaže biti održane opštinske, gradske i pokrajinske konferencije.

„Bitno je da SPS nastavi sa reformama koje smo započeli i želimo da imamo što više mladih i obrazovanih ljudi“, rekao je Dačić novinarima u sedištu SPS.

On je uoči sednice Glavnoog odbora rekao da danas neće biti reči o kadrovskim pitanjima, jer je, kaže, još rano i podvukao još jednom da je u stranci posle 5.oktobra došlo do velikih promena i da je sada prilika da se nastave reforme.

Dačić je rekao da SPS želi da bude moderna socijaldemokratska stranka koja će, ističe, na sledećim parlamentarnim izborima ostvariti još bolje rezultate.

Na pitanje o protivkandidatima za predsednika stranke, Dačić je rekao da nema ništa protiv, ali da onaj ko hoće da bude njegov protivkandidat, mora da izađe sa novim programom i koncepcijom, a ako ne dobiju podršku, mora da bude svestan da neće biti deo njegove politike.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here