Home Vesti „Nema nesuglasica u DS, dezinformacije režimskih medija“

„Nema nesuglasica u DS, dezinformacije režimskih medija“

180
0
ds-srbijaizbori

Beograd — Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da u DS nema nesuglasica, kako to pišu pojedini mediji.


Beograd — Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da u DS nema nesuglasica, kako to pišu pojedini mediji.
On je dodao da veruje da će se podrška Savezu za Srbiju, sa drugim opozicionim strankama, potvrditi i na glavnom odboru.

„Dezinformacije o puču putem režimskih medija plasiraju oni koji brinu isključivo o sopstvenom interesu. Podrška Savezu je opšta i stabilna širom Srbije i to će se potvrditi na sednici Glavnog odbora“, rekao je Lutovac za izdanje dnevnog lista „Danas“ od četvrtka.

Potpredsednik DS Dejan Nikolić za taj list je rekao da svaki iskreni član DS zna da u ovom trenutku, koji je okarakterisao kao dramatični, cilj mora biti osvajanje slobode i zalaganje za opstanak Srbije.

Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena, kojeg mediji često navode kao protivnika toga da DS bude deo Saveza za Srbiju, rekao je da stanačke stvari komentariše na stranačkim organima, a da u nedelju ide na Glavni odbor.

„Ali ne znam da li da ponesem samo sliku Ratka Mladića ili moram da nosim i (predsednika Rusije Vladimira) Putinovu, kako bih ispoštovao koaliciju“, rekao je Milojičić za „Danas“ aludirajući na partnere DS u Savezu poput pokreta Dveri i Demokratske stranke Srbije.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here