Home Gradski izbori Upitan o 406 miliona za jarbol – Vesić odgovara o Đilasu

Upitan o 406 miliona za jarbol – Vesić odgovara o Đilasu

110
0
Upitan o 406 miliona za jarbol – Vesić odgovara o Đilasu
Foto: https://www.b92.net

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će jarbol u prestonici biti napravljen i da će se srpska zastava vioriti.


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će jarbol u prestonici biti napravljen i da će se srpska zastava vioriti.
On je ponovo iskoristio priliku da uputi prozivku na račun nekadašnjeg kolege iz Demokratske stranke, bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu, kome je poručio da, kada bude na vlasti, može da stavi i albansku zastavu ako hoće.

„Mi želimo da se srpska zastava viori u Beogradu, a Đilas ako hoće da stavi albansku zastavu, kad bude na vlasti može da to radi“, rekao je Vesić novinarima upitan da li rebalansom budžeta ostaje 406 miliona dinara za jarbol u Beogradu.

On je dodao da je to politika, a politika SNS, sa kojom je pobedila, jeste da se srpska zastava viori u Beogradu.

„Pošto Dragan Đilas izgleda ne voli srpsku zastavu, kada on pobedi može da stavi albansku, nemam nikakav problem sa tim. Građani su rekli šta misle o njemu“, rekao je Vesić pred početak sednice Skupštine grada Beograda.

Kako je podvukao, jarbol će biti napravljen i srpska zastava će se vioriti u Beogradu.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević je rekao da kada se novac ne rasipa i kada ne postoje „burazerski tenderi“, onda ima za sve – i za sport, i za kulturu, i za obrazovanje, i za socijalu…

„Samo je pitanje da li znate i da li ste spremni da radite domaćinski ili ne. Recite mi kome to danas fale pare u budžetu grada Beograda pa da biste nas kritikovali zbog jarbola“, upitao je Nikodijević i dodao:

„Da, imamo. Zaradili smo 400 miliona dinara za srpsku zastavu i sa ponosom ćemo je podići“.

Šef odborničke grupe „Pokret slobodnih građana“ Rade Veljanovski je rekao da je jarbol problematičan u budžetu, kao i druge stvari, „kojima se menja nepovratno izgled Beograda, što je katastrofalno“.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here