Home Gradski izbori „Blic“: Vučić prelomio, zna ime novog gradonačelnika

„Blic“: Vučić prelomio, zna ime novog gradonačelnika

144
0
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Ime novog gradonačelnika Beograda biće obelodanjeno za tačno dve nedelje, piše „Blic“ i dodaje da samo Aleksandar Vučić zna ko će to biti.


Beograd — Ime novog gradonačelnika Beograda biće obelodanjeno za tačno dve nedelje, piše „Blic“ i dodaje da samo Aleksandar Vučić zna ko će to biti.
Izvor tog lista iz vrha Srpske napredne stranke tvrdi da je predsednik te stranke konačno doneo odluku o tome ko će u naredne četiri godine voditi prestonicu, a o tom predlogu će uskoro razgovarati s članovima stranke.

„Samo Vučić zna ime osobe koja će biti gradonačelnik, nije to još nikome saopštio“, kazao je taj izvor i dodao da ostaje još da Vučić to ime saopšti stranci. Isti izvor dodaje i da se ne očekuje da će se neko usprotiviti Vučićevoj odluci.

U međuvremenu, kako dalje piše „Blic“ pozivajući se na više izvora iz SNS, među onima koji su se do sada u medijima pominjali kao mogući kandidati koji će voditi grad umesto Siniše Malog, vodi se „ljuta borba“.

Podseća se i da su do sada kao naslednici Malog pominjani gradski menadžer Goran Vesić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i direktor Dečje klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić. Sve više se spekuliše da bi novi gradonačelnik mogao biti baš Vesić, zbog funkcije koju trenutno obavlja.

S druge strane, u Skupštini Beograda se može čuti i mišljenje da ih ne bi iznenadilo ni da im šef ostane isti, dodaje „Blic“.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here