Home Saopštenja DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika

DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika

148
0
DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika
Foto: https://www.b92.net

Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.


Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.
Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je za generalnog sekretara izabrana Tijana Šerbula, odbornica u SO Zvezdara.

Novo predsedništvo, na čelu sa Mihajlovićem, dobilo je poverenje 75 odsto delegata na Izbornoj skupštini, saopšteno je.

Prilikom preuzimanja dužnosti predsednika, Mihajlović je istakao neophodnost kontinuiteta u pridržavanju programu DJB, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta.

„Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve sa ciljem uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore”, kazao je novi predsednik.

On je rekao da je i prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi, saopštio je DJB.

Branislav Mihajlović je u DJB od samog početka 2014. godine. Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor „sa velikim iskustvom u vođenju velikih timova ljudi“.

„Široj javnosti je poznat po doslednoj borbi za efikasno i profesionalno upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor zbog čega je već duže od decenije u otvorenom sukoba sa lokalnim moćnikom, direktorom RTB – Blagojem Spaskovskim“, navedeno je u saopštenju.

Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je sa svojim timom osvojio 8,17 odsto glasova građana Bora, piše u saopštenju DJB.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here