Home Gradski izbori Glišić najavio „čistku“ u SNS

Glišić najavio „čistku“ u SNS

159
0
Glišić najavio
Foto: https://www.b92.net

Šef IO SNS Darko Glišić kaže da će do kraja maja neki članovi i funkcioneri koji nisu dobro radili biti isključeni ili smenjeni sa pozicije na kojoj se nalaze.


Šef IO SNS Darko Glišić kaže da će do kraja maja neki članovi i funkcioneri koji nisu dobro radili biti isključeni ili smenjeni sa pozicije na kojoj se nalaze.
„Mora da postoji temeljna analiza rada jer nisu svi podneli isti teret tokom kampanje. Sagledaćemo i učinak lokalnih funkcionera u opštinama gde nisu bili izbori.Ukoliko građani nisu zadovoljni njihovim zalaganjem, ako nema rezultata, moraćemo tim pojedincima da se zahvalimo i napravimo promene. Očekujem da posao završimo do kraja maja“, kaže Glišić za „Blic“.

On dodaje da će Izvršni odbor stranke sprovesti kontrolu.

„Posledice su predviđene statutom stranke. Za nedostojne-isključenje, za one koji nemaju rezultate – smena“, rekao je on i dodao da to važi za sve u stranci, ukljucujući i one koji su na funkciji ministra ili potpredsednika stranke.

Komentarišući rezultate izbora u Beogradu i to što su oni pokazali slabost opozicije i da li to odgovara SNS, Glišić kaže:

„Njihova slabost je njihov problem, a rezultat je njihove lopovske politike, nerada i štetočinskog odnosa prema Srbiji i našem narodu“.

Na pitanje kako vidi mogućnost da gradonačelnik Beograda postane Zoran Radojičić koji nije „vojnik stranke“ i da li bi to moglo da izazove nezadovoljstvo u SNS, Glišić diplomatski odgovara da je SNS ponosna na listu „Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd“, kojoj su građani dali, kako kaže, veličanstveno poverenje.

Na pitanje da li je vladi potrebna rekonstrukcija, on kaže da je uvek dobro podvući crtu i sagledati pojedinačne rezultate, šta je to što je svako od članova Vlade u okviru svog resora uradio za Srbiju i građane.

Upitan koji ministar iz SNS ne zaslužuje dalje mesto u vladi, on kaže da će to reći na sednici Predsedništva kad bude saslušao sve, video sve izveštaje i kada bude imao sve argumente za i protiv.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here