Home Saopštenja „Jedan me je udario pesnicom, a zatim sam uboden u ruku“

„Jedan me je udario pesnicom, a zatim sam uboden u ruku“

208
0
Foto: https://www.b92.net

U selu Kuštica kod Bujanovca dogodio se fizički obračun u kojem je nožem napadnut i povređen poverenik Narodne stranke Saša Arsić, navodi NS.


U selu Kuštica kod Bujanovca dogodio se fizički obračun u kojem je nožem napadnut i povređen poverenik Narodne stranke Saša Arsić, navodi NS.
On je kao član izborne komisije obilazio biračka mesta i utvrđivao regularnost glasanja na izborima za Savet Mesne zajednice Klenike.

„Na biračkom mestu u Kuštici zatekao sam aktiviste SNS koji nisu glasači niti članovi izborne komisije. Nakon što sam ih upozorio da se udalje sa glasačkog mesta, usledila je kraća rasprava. Jedan od njih mi je zapretio da će me ubiti i udario me pesnicom u grudi, a zatim sam uboden u ruku“, rekao je Arsić, a saopštila Narodna stranka.

Izbori za Savet Mesne zajednice Klenike održani su u subotu, a lista Narodne stranke ostvarila je ubedljivu pobedu.

U Savet MZ Klenike, koji čini 15 članova, njih 11 je izabrano sa liste Narodne stranke, jedan je nezavisan kandidat i troje iz Srpske napredne stranke.

„Građani su poklonili poverenje Narodnoj stranci i jasno iskazali svoj stav o pogubnoj naprednjačkoj vlasti“, ocenili su iz Narodne stranke.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here