Home Vesti Stefanović: Prigradska naselja imaju prioritet

Stefanović: Prigradska naselja imaju prioritet

129
0
Stefanović: Prigradska naselja imaju prioritet
Foto: Wikimedia Commons

Beograd — Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima naselja Šopić i Šušnjar, u opštini Lazarevac.

Beograd — Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima naselja Šopić i Šušnjar, u opštini Lazarevac.
On je njima poručio da nema male i velike opštine i da jedanaki razvoj ne znači da jedni imaju sve, a drugi ništa.

Zato upravo prigradske opštine imaju prioritet pri realizaciji započetih projekata, ali i pokretanja novih, posebno kada je u pitanju izgradnja i rekonstrukcija škola, obdaništa i domova zdravlja, rekao je on.

„Vi (građani prigradskih naselja) imate prioritet, jer znam koliko ste teško živeli unazad 20,30,50 godina, koliko malo njih se ovde zadržalo da vidi kako živite, a kamoli da nešto uredi za vas. Zato ovde mora da se još intenzivnije radi i ulaže“, rekao je Stefanović.

On je podsetio okupljene građane da je 2014. godine, kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade Srbije zaživela druga vizija Srbije, a to je da ta Srbija ima stabilne finansije koje garantuju da može da bude izdvojen veliki deo novca za ulaganja, ali na zdravim osnovama, bez kredita i zaduživanja.

Sada novac naroda završava tamo gde treba da završii, uložen u infrastrukturu, u škole da nam deca imaju dovoljno računara za učenje , da postaju inženjeri elektrotehnike i informatike, da ta deca mogu da se zaposle, vide budućnost u svojoj zemlji, u svom Šušnjaru, Lazarevcu, Beogradu, u svojoj Srbiji“, kaže on.

Stefanović je najavio dodatna ulaganja u oblasti bezbednosti i naglasio da je započeta ugradnja velikog broja kamera na celoj teritoriji Lazarevca , što će posebno unaprediti bezbednost dece u školama i vrtićima.

Takođe je rekao da je obaveza svakog funkcionera da poseti i najmanji deo Beograda i Srbije, jer niko ne sme da se oseća kao građanin drugog reda.

Stefanović je okupljenim građanima poručio da izborna lista Srpske napredne stranke nije politička lista , već lista svih nas, svakog čoveka koji živi u Beogradu.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here