Home Vesti „Glas za listu SNS, glas za sigurnu budućnost BGD“

„Glas za listu SNS, glas za sigurnu budućnost BGD“

122
0
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Član GO SNS Veroljub Arsić razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na opštini Zvezdara.

Beograd — Član GO SNS Veroljub Arsić razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na opštini Zvezdara.
On je tom prilikom istakao da Srpska napredna stranka brine o najstarijim sugrađanima podjednako, bez obzira da li oni žive u centru grada ili u prigradskim naseljima.

„Srpska napredna stranka vodi odgovornu socijalnu politiku, kako na republičkom nivou, tako i na gradskom i lokalnom. Briga o najstarijim sugrađanima nam je prioritet, što smo i pokazali povećanjem penzija, otvaranjem Klubova za penzionere širom Beograda, u kojima mogu kvalitetnije i sadržajnije da provode vreme, kao i projektom senior kartica, kojim više od 40.000 penzionera ostvaruje razne popuste”, rekao je Arsić.

On je ukazao i na to da predsednik Aleksandar Vučić ima najveću podršku upravo od najstarijih Beograđana, koji veruju u njegovu energiju i politiku koju sprovodi, jer se bori za stabilnost i budućnost Srbije.

“Tim Srpske napredne stranke je u poslednje četiri godine napravio velike rezultate. Zato je 4. mart važan dan za Beograd i za sve njegove građana i zato pozivam sve da glasaju za listu “Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!”, jer tako daju glas timu koji voli ovaj grad i glasaju za sigurnu za budućnost Beograda”, zaključio je Arsić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here