Home Gradski izbori „Da oslobodimo Beograd“: Oslobodićemo Beograd od otrova

„Da oslobodimo Beograd“: Oslobodićemo Beograd od otrova

92
0
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Kandidat za gradskog odbornika koalicije „Da oslobodimo Beograd“ Igor Radošević izjavio u Obrenovcu da je cilj koalicije da se Beograd oslobodi i od otrova.

Beograd — Kandidat za gradskog odbornika koalicije „Da oslobodimo Beograd“ Igor Radošević izjavio u Obrenovcu da je cilj koalicije da se Beograd oslobodi i od otrova.
„Ukoliko toksičan otpad procuri u zemlju, pa dodje do podzemnih voda, naša voda će biti zatrovana, a naša deca i egzistencija svih nas ugrožena“, kazao je Radošević, koji je na listi „Da oslbodimo Beograd- DS, SDS, NOVA, ZEP Zeleni“.

„Ako oni nastave da rade ovako i ne brinu o građanima već samo o svojim kombinacijama, svaki Beograđanin će morati da nosi ovakvo odelo kao ja danas“, rekao je Radošević, odeven u zaštitno odelo, na jednoj od obrenovačkih lokacija gde je pronađen ilegalno skladišten opasan otrov.

U saopštenju DS se navodi da je Radošević upozorio da je u Obrenovcu otpad za sada pronađen na četiri lokacije, a sumnja se da ga ima još, kao i u ostalim beogradskim opštinama, jer u Beogradu ima preko 3.500 divljih deponija.

On je istakao da teški nemar aktuelne vlasti, koji direktno ugrožava živote ljudi, mora da se zaustavi i da je to osnovni zadatak koalicije „Da oslobodimo Beograd“.

„Mi ćemo osloboditi Beograd od otrova. Svakoga dana smo na terenu, istražujemo lokacije i, kada preuzmemo odgovornost za vodjenje Beograda, očistićemo Beograd od otrova – od ovog kancerogenog i onog političkog koji razara našu zemlju već preko pola decenije“, rekao je Radošević, piše u saopštenju.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here