Home Gradski izbori DJB i Dveri zvanično započeli kampanju za izbore

DJB i Dveri zvanično započeli kampanju za izbore

134
0
DJB i Dveri zvanično započeli kampanju za izbore
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Koalicija Dosta je bilo i Dveri zvanično počela kampanju za beogradske izbore sa Savskog pristaništa gde su svoje pristalice poveli na krstarenje brodom.

Beograd — Koalicija Dosta je bilo i Dveri zvanično počela kampanju za beogradske izbore sa Savskog pristaništa gde su svoje pristalice poveli na krstarenje brodom.
Oni su se na taj korak odlučili kako bi ukazali na primere rasprodaje i uništavanja javnih institucija poput „“Beograda na vodi“, Luke Beograd, Savskog nasipa i Ade Huje.

Prvi na listi DJB i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ Vojin Biljić kazao je novinarima da će tokom krstarenja proći pored „simbola našeg gubitništva“, na prvom mestu je „Beograd na vodi“ koji, kako je kazao, simbolizuje koliko duboko može da se potone kada pogrešni ljudi vode grad.

Biljić je dodao da ta koalicija kreće u kampanju sa Savskog pristaništa zbog simbolike, odnosno jer Beogradski pobednik predstavlja šta sve može da uradi grad Beograd, jer je simbol pobede grada i Beograđana. „Verujem da se možemo okrenuti pobedi tek nakon što gubitnike pošaljemo u istoriju“, rekao je Biljić. ;

Kandidat sa liste DJB i Dveri Srđan Nogo je kazao da svaki posetilac Beograda kao najveću znamenitost zna za mesto gde se oni danas nalaze, a to je ušće reke Save u Dunav, podno Kalemegdana.

Nogo se dodao da je kandidat liste Srpske napredne strane Goran Vesić, koji je i aktuelni gradski menadžer, prvi put na vlast u gradu Beogradu došao 1996. godine i da je on 22 godine posle toga i dalje „alfa i omega“ u gradu Beogradu.

„Za 22 godine manje – više svi političari i sve političke stranke koje danas imamo u ponudi smenjivale su se na vlasti kako na republičkom nivou tako i u gradu Beogradu i malo toga su uradili, i uglavnom loše“, ocenio je Nogo i dodao da je koalicija DJB i Dveri, novost na političkoj sceni.

„Jedino mi nismo bili na vlasti i mi možemo da kandidujemo obećanje da konačno dolazi odgovornost u srpsku politiku. Jer za 22 godine svega je bilo samo ne odgovornosti“, istakao je Nogo.

On je kazao da će gradjani na dan izbora, 4. marta imati mogućnost da ukoliko su zadovoljni glasaju za dosadašnje političke opcije koje su vladale Beogradom i Srbijom, ali da će većina nezadovoljnih imati i ;svoju političku opciju, a to je „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here