Home Vesti SNS predstavila program za Beograd i kandidate za odbornike

SNS predstavila program za Beograd i kandidate za odbornike

108
0
SNS predstavila program za Beograd i kandidate za odbornike
Foto: Darko Ćirkov

Srpska napredna stranka predstavila je program za Beograd i kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“

Srpska napredna stranka predstavila je program za Beograd i kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“
Na skupu u Domu omladine u Beogradu, prvi na izbornoj listi Zoran Radojičić pozvao je Beograđane i Beograđanke da 4. marta izađu na izbore i glasaju za tu listu koja će realizovati sve postavljene ciljeve kako bi grad bio „još lepši i bolji“.

„Mi ćemo se truditi da realizujemo one ciljeve koje smo postavili. Dajem ličnu i reč u ime celog tima da ćemo raditi transparentno, iskreno i posvećeno da dostignemo ciljeve koje želimo, a to je Beograd – metropola na svetskom i evropskom nivou. Beograd grad u kojem će naša deca želeti da ostanu da žive“, kazao je Radojičić.

Radojičić, koji je direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, kazao je da će biti izgrađena „Tiršova 2“ klinika na kojoj će deca moći da se leče na svetskom i evropskom nivou, da zdravstvena zaštita mora biti dostupna svima, a da će metro koji će biti izgrađen promeniti „filozofiju grada“.

„Metro će promeniti Beograd. Beograd će sa metroom bti grad budućnosti“, kazao je on.

Druga na listi i osnivačica Festivala igre Aja Jung kazala je da „Beograd mora biti iznad politike, iznad svakodnevnog i iznad standardnog“.

„Nadam se da ćemo tokom ove kampanje moći da se ponašamo prema osnovnim principima kulture i demokratjije, razmenjujući konkretne planove, zdrave i dobre ideje za budućnost našeg grada“, izjavila je druga na listi Aja Jung.

Ona je dodala da u timu ima mnogo novih ljudi i nestranačkih ličnosti.

„I njima je, kao i meni, ovo prvi ulazak u političku arenu“, rekla je ona.
Na skupu je prikazan film o projektima koji će biti realizovani u Beogradu, a među kojima su: izgradnja metroa, dva nova tunela, mosta kod Ade Huje, novi bulevar od Ulice Vojvode Mišića do Karađorđeve ulice, rekonstrukcija Bulevara Patrijarha Pavla, kao i Studentskog trga.

Takođe, prikazane su slike onoga što je urađeno u Beogradu u protekle četiri godine, odnosno slike uređenih parkova, asfaltiranih ulica, rekonstruisane garaže na Obilićevom vencu, Cvetnog trga, novog mosta Mihaila Pupina, Savske promenade, slike robne kuće „Ikea“ i fabrike Mei Ta u Obrenovcu, kao i brojne druge slike.

Preuzeto sa: http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here