Home Lokalni izbori Proglašena lista udružene opozicije na izborima u Boru

Proglašena lista udružene opozicije na izborima u Boru

197
0
Lista udružene opozicije na izborima u Boru
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Opštinska izborna komisija Bora proglasila je listu ujedinjene opozicije „Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor“ za lokalne izbore zakazane za 4. mart.

Beograd — Opštinska izborna komisija Bora proglasila je listu ujedinjene opozicije „Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor“ za lokalne izbore zakazane za 4. mart.
Pun naziv liste je „Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor – Narodna stranka, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka, Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka Srbije, Socijaldemokratska stranka – Dragan Marković“.

Nosilac liste i poverenik Narodne stranke za Bor Dragan Marković rekao je da očekuje pobedu i smenjivanje „nesposobne naprednjačke vlasti“.

„Nadamo se pobedi i zato smo se i udružili i zadovoljan sam jer su se ostale stranke opozicije odazvale pozivu Narodne stranke na ujedinjenje. Verujemo da su građani u prethodnom periodu uvideli ko misli dobro Boru i da će nas podržati na izborima, ceneći naš prethodni rad“, rekao je Marković.

On je rekao da je sadašnja vlast obećala bolji život i nova radna mesta, a da je u suprotno tome ;javni sektor dovela na ivicu kolapsa, jer su pred kolapsom najveća javna preduzeća, vodovod i toplana, pošto duguju oko četiri milijarde dinara.

Marković je dodao da vlast koalicije Srpke napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Boru ne čini ništa za mlade i da se broj stanovnika svake godine smanjuje.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here