Home Vesti Šapić: Uz Đilasa sam najnapadanija osoba u medijima

Šapić: Uz Đilasa sam najnapadanija osoba u medijima

103
0
Šapić - Srbija izbori
Foto: B92,Tanjug

Kolkata — Predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ocenio je da su on i Dragan Đilas,koji su kandidati za gradonačelnika Beograda, najnapadanije osobe u medijima.

„Po prisustvu u medijima me nema ni u grafikonima, za razliku od svih drugih, što pokazuje kolike su mi mogućnosti da uopšte bilo gde, bilo šta kažem o Beogradu i vodim bilo kakvu ozbiljnu kampanju“, kazao je Šapić u intervjuu za sutrašnje izdanje lista Danas.

Upitan da li je u kampanji angažovao marketinšku agenciju, Šapić je kazao da neće angažovati nijednu agenciju.

Komentarišući kritike da se na njegovoj listi za beogradske izbore nalazi 48 kandidata za odborike Skupštine Beograda, Šapić je rekao da ne razume razloge tih kritika, kao što ih, kako je ocenio, ne razumeju ni oni koji ih iznose.

„Ako je argument da ako nemate bar 56 odbornika na listi, nema logike da izlazite na izbore bez šansi da uzmete apsolutnu većinu u parlamentu, onda sam ja politički diletant, a svi ostali politički magovi“, ocenio je Šapić.

Gradska izborna komisija je do sada pored izborne liste „Grupa građana Aleksandar Šapić – Gradonačelnik“ proglasila i liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija“, „Da oslobodimo Beograd – Demokrаtskа strаnkа, Socijаldemokrаtskа strаnkа, Novа strаnkа i Zelenа ekološkа pаrtijа – Zeleni“.

Na izborima će učestvovati i liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“, „Marko Bastać – Šta radite bre“, lista „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, zatim liste „Dr Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije“, „Zelena stranka Srbije“ i „Beograd ima snage – Zavetnici“.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here