Home Vesti Vučić iz Turske o Beogradu: Opozicija ima samo dve teme

Vučić iz Turske o Beogradu: Opozicija ima samo dve teme

95
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je iz Turske, gde boravi kao predsednik Srbije, za TV Pink komentarisao dešavanja oko predstojećih beogradskih izbora.

On je naveo da opozicija pred izbore u Beogradu ima „samo dve teme – jedna je kasa, a druga kako da ruše predsednika i Vladu Srbije“.

Na novinarsku konstataciju da je „opozicija na današnjem predizbornom skupu najviše govorila o njegovom odlasku sa vlasti“, upitao je „o čemu bi drugo govorili“.

“Ne razumem da je neko mislio da će nešto drugo da bude program. Kao što sam se nasmejao na onih 15 tačaka. Drugačiji komentar ne možete da iznesete”, podvukao je on.

Takvi su programi pisani 1991. i 1992. godine, naglasio je Vučić dodajući da su polupismeni i ne znače ništa.

“Razumeo sam da je jedina tema da oni postanu premijeri, da vladaju zemljom, jer grad Beograd njih nije interesovao. Imaju dve teme – jedna kasa, a drugo kako da sruše predsednika i vladu“, istakao je Vučić.

On je ukazao da to nema veze sa zakonom naše zemlje, a ni sa realnošću.

Rekao je da ga ne pogađaju kritike opozicije dodajući da se raduje što Srbija napreduje.

“Zato se radujem uspehu u Kraljevu, što ću moći da odem pred Kraljevčane da posle nekih desetina fabrika koji su drugi uništili, oduzeli radna mesta, konačno bude otvorena nova fabrika. Grad će tako imati više novca u budžetu, moćiće da ulaže u škole, domove zdravlja, vrtiće, parkove za Kraljevčane.

Zbog toga sam srećan i to su stavri koje mene zanimaju. Različite su nam stvari interesovanja. Neka ostane tako i u budućnosti”, zaključio je predsednik.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here