Home U fokusu Janković i Šutanovac: Ko je glasao, a ko se izvinjava

Janković i Šutanovac: Ko je glasao, a ko se izvinjava

120
0
Šutanovac i Janković - Srbija izbori
Foto: B92/ Screenshot N1

Nakon zajedničkog pojavljivanja na TV N1, lideri DS i PSG Dragan Šutanovac i Saša Janković su polemiku nastavili i na Tviteru.

Na konstataciju novinara Slobodana Georgijeva da je predsednik DS rekao da je DS podržala predlog SNS da Janković bude izabran za ombudsmana, jer je to u interesu građana, obratio mu se Janković.

“DS nije glasao, nije bio u Sali. A nije bio ni predlog SNS već Odbora za ustavna pitanja, čini mi se jednoglasno“, napisao je Janković.

Na pitanje Georgijeva ko je sve bio u tom Odboru, Janković je odgovorio da je “verovatno bila DS, ali nekim čudom ne na glasanju“.

“Sećam se jer sam zvao tadašnjeg predsednika DS Dragana Đilasa da pitam zašto. Bio je iznenađen. Nije to znao Šutanovac i zato nisam reagovao, niti je to bitno“, naveo je Janković.

U debatu se uključio i Šutanovac.

“Ako baš teramo mak na konac, evo ko je glasao. Tačno je da Đilas nije“, napisao je Šutanovac i postavio fotografiju zapisnika sa glasanja za izbor ombudsmana.

Usledilo je Jankovićevo izvinjenje i konstatacija da je “imao pogrešnu informaciju i da mu je drago zbog toga“.

“Prihvatam izvinjenje, samo ne znam šta je tad Đilas rekao, a bio je šef poslaničke grupe“, zaključio je diskusiju Šutanovac.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here