Home Gradski izbori Šutanovac: Nije opcija da DS stane iza nekoga na izborima

Šutanovac: Nije opcija da DS stane iza nekoga na izborima

107
0
Šutanovac - Srbija izbori
Foto: Darko Ćirkov

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovać izjavio je da „ne postoji opcija da DS stoji iza nekoga“ na predstojećim beogradskim izborima, već samo uz stranke koje ne sarađuju sa Srpskom naprednom strankom.

Upitan o mogućnosti da DS „na beogradskim izborima stane iza nekadašnjeg lidera stranke i bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa“ Šutanovac je kazao da je „sama činjenica da neko ima ideju da DS stoji pozadi i deli letke nakaradna“.

„Imamo loša iskustva. Jedina opcija za nas je da stanemo jedni uz druge“, kazao je Šutanovac u intervjuu za Blic.

On je dodao da se Dragan Đilas nije javio nakon toga što je bio pozvan da podrži kandidata DS-a i tako se oduži stranci.

„Bilo je brojnih pozitivnih reakcija, ali nije se javio. Nije tu reč samo o njemu, mislio sam na sve ljude koji su se politički i na svaki drugi način afirmisali zahvaljujući DS-a“, izjavio je Šutanovac.

Upitan o mogućoj saradnji sa Liderom Pokreta slobodnih gra]ana Sašom Jankovićem i liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, Šutanovac je ocenio da je za saradnju sa Demokratskom strankom pored vrednosnih preduslova bitno da nema saradnje sa SNS.

Komentarišući mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora Šutanovac je dodao da se „DS kao najveća opoziciona stranka sprema i za republičke izbore“.

Preuzeto sa sajta: http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here