Home Gradski izbori Ljajić: Posmatrači OEBS su nepotrebni za Beograd

Ljajić: Posmatrači OEBS su nepotrebni za Beograd

114
0
Rasim Ljajić - Srbija izbori
Foto: Darko Ćirkov

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se izborna atmosfera u prestonici već stvorila.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se izborna atmosfera u prestonici već stvorila.

Povodom zahteva opozicije da OEBS prati gradske izbore ocenio da su OEBS posmatrači, pored naših mogućnosti, nepotrebni.

„Posao posmatrača OEBS-a, kojih ima stotinak, je da šetaju po izbornim mestima i beleže eventualne nepravilnosti, nema potrebe da imamo strane posmatrače, te je ovo pre neki izgovor nego zahtev opozicije i ništa posebno se neće promeniti kada je reč o rezultatu izbora“, izjavio je Ljajić za tv Pink.

Ocenio je i da nije realno očekivati da se cela opozicija ujedini i dodao da ako vladajuća koalicija izađe sa svojim konkretnim programom „realne su šanse da se napravi odličan rezultat“.

Poručio je da će najpre Srpska napredna stranka izabrati da li će na izbore samostalno, te da će nakon njihove odluke Socijaldemokratska partija Srbije razgovarati sa vodećom strankom.

Preuzeto sa: www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here