Home Saopštenja SNS: Jeremić ništa nije naučio iz izbornog debakla

SNS: Jeremić ništa nije naučio iz izbornog debakla

120
0
SNS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov ocenio je da na Vuka Jeremića izborni debakl očigledno nije ostavio nikakve posledice, jer iz njega ništa nije naučio.

Kako je Jovanov naveo, Jeremić „nema nameru da prestane da potcenjuje inteligenciju građana Srbije“.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Presingu na televiziji N1 da su rezultati vlasti po pitanju Kosova „poražavajući“, iznoseći tvrdnju da će 2018. godine Srbija dobiti na potpisivanje sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa sa Kosovom, „koji će Prištini omogućiti stolicu u UN“.

„Zar Jeremić misli da narod u Srbiji ne zna da je za vreme njegovog mandata kao Tadićevog ministra inostranih poslova nezavisnost ‘Kosova’ priznala čak 91 država na svetu? Ili misli da se zaboravilo da je razgovore na temu Kosova i Metohije iz Ujedinjenih nacija, gde je Srbija imala podršku Kine i Rusije, izmestio u Evropsku Uniju?“ navodi se u saopštenju.

Jeremić je, takođe, „genijalno“ postavio pitanje nezavisnosti Kosova pred Međunarodnim sudom pravde, pa je odgovor suda bio na štetu Srbije, podseća Jovanov i dodaje da je baš Jeremić, „lažni patriota i samozvani genije za diplomatiju“, pustio Hašima Tačija u Ujedinjene nacije, „da bi njegov šef Boris Tadić, čiju je sliku naredio da kače u svim ambasadama u svetu, mogao da stekne neki poen pred predsedničke izbore“.

„Naravno da narod sve to zna i da ništa ni Jeremiću, ni njegovim saučesnicima u uništavanju Srbije Djilasu, Tadiću, Šutanovcu, Jankoviću i ostalima, nije zaboravio, niti će zaboraviti. Baš zato će i na svim narednim izborima doživljavati poraze, jer ni Jeremić, ni njegovi saučesnici u zajedničkom poduhvatu, nisu u stanju da građanima Srbije ponude ništa drugo osim laži, prevara i mržnje prema Aleksandru Vučiću“, piše u saopštenju.

Jovanov dodaje da je Jeremić, kad se već pojavio pred kamerama, mogao da konačno kaže narodu koliko je miliona evra potrošio na predsedničku kampanju, ko mu ih je dao i šta je obećao zauzvrat.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here