Home Gradski izbori Gojković: Čudno da opozicija želi izbore

Gojković: Čudno da opozicija želi izbore

100
0
_T5U0960(1)
Foto: Darko Ćirkov

Moj utisak je da opozicija želi raspisivanje parlamentarnih izbora, što je čudno, budući da unapred spremaju alibi za loš rezultat na beogradskim izborima, pričom kako će oni biti pokradeni, izjavila je za današnju Politiku predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

U Srpskoj naprednoj stranci nismo pričali o parlamentarnim izborima i ne znam da li će ih biti, dodala je Gojković.

Opozicija se dobro čuje u parlamentu, ali njima smeta kad na njihovo vikanje i vređanje, pre svih, predsednika države Aleksandra Vučića i njegove porodice, mi odgovorimo, rekla je Gojković.

Treba da prećutimo kada predsednika Vučića nazivaju kriminalcem, lopovom, ali kad Aleksandar Martinović pročita presudu u kojoj se navodi koliku imovinu poseduje predsednik DS, opozicija ustaje, viče, rekla je ona.

Na pitanje da li je moguće da se na kolegijumu predsednika parlamenta sa šefovima poslaničkih grupa dogovori oko debate, Gojković je rekla da ne veruje u to, jer opozicija neće dogovor ni o čemu.

Najveći bukači u plenarnoj sali su oni koji na kolegijumu kažu nešto, a odatle odu i izazovu incident. Zato nisam optimista, rekla je Gojković.

Preuzeto sa:www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here