Home Vesti DS: Još bez odluke o izborima; Đilas je jedno lepo ime

DS: Još bez odluke o izborima; Đilas je jedno lepo ime

105
0
Demokratska stranka - Srbija izbori
Foto: B92/Tanjug/Zoran Žestić

Beograd — Nema još odluke s kim će i kako Demokratska stranka ići na beogradske izbore, izjavio predsednik DS Dragan Šutanovac.

Beograd — Nema još odluke s kim će i kako Demokratska stranka ići na beogradske izbore, izjavio predsednik DS Dragan Šutanovac.

On je rekao i da ta stranka nije razgovarala s Draganom Đilasom o njegovom eventualnom angažmanu na tim izborima.

„Koliko znam, gospodin Đilas je rekao da se ne bavi politikom, tako da se ja ne bavim napisima u medijima, nemam nikakvu informaciju da postoji Đilasova želja da ga podrži DS. O tome nismo razgovarali“, rekao je Šutanovac.

Kako je rekao, stranka se, inače, uveliko priprema za izbore, a svakodnevne aktivnosti u tom smislu treba da dovedu do toga da DS ima najbolju listu, sa najboljim kandidatima i da istakne najstručniji tim koji može da vodi Beograd.

DS je u toku formulisanja jasne politike, i to „politike za ljude, ne za beton, asfalt, fontanu i jarbol“, kaže Šutanovac, ubeđen da je DS po tome bila poznata i ranije, kao i da će tu politiku na adekvatan način prezentovati gradjanima i za nju dobiti podršku.

„Sve u svemu, u ovom trenutku ne postoji odluka sa kim i kako idemo, postoji odluka da idemo sa našim vrednostima, idejama, programom, a videćemo s kim ćemo sarađivati pre izbora“, poručio je.

A o Đilasu: „Dragan Đilas je jedno lepo ime. On je bio odličan gradonačelnik i vodio je grad skoro kao Nenad Bogdanović i Zoran Đinđić“, rekao je Šutanovac.

Preuzeto: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here