Home U fokusu Luka Maksimović: Ko ne zna pravu priču, ja sarađujem sa SNS

Luka Maksimović: Ko ne zna pravu priču, ja sarađujem sa SNS

116
0
Ljubiša Preletačević Beli - Srbija izbori
Foto: N1/ Reuters/ Marko Đurica

Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević, nije želeo da negira navode Danasa da na lokalu sarađuje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), već je za isti list rekao da onaj „ko zna pravu priču, taj zna šta je istina“, a da „za onog ko ne zna, ja sarađujem sa SNS“.

Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević, nije želeo da negira navode Danasa da na lokalu sarađuje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), već je za isti list rekao da onaj „ko zna pravu priču, taj zna šta je istina“, a da „za onog ko ne zna, ja sarađujem sa SNS“.

„Ne želim da negiram ništa, ko zna pravu priču, taj zna šta je istina, a za onog ko ne zna, ja sarađujem sa SNS“, rekao je Maksimović za list Danas.

Luka Maksimović, iako je osvojio značajan broj glasova u Mladenovcu, gotovo da ne prisustvuje sednicama skupštine opštine, niti išta radi za dobrobit građana, izjavio je u ponedeljak izvor Danasa upućen u dešavanja u opštini Mladenovac. Isti izvor je rekao i da odbornička grupa „Beli – Samo jako tesno“ sarađuje sa SNS u Mladenovcu, dok u medijima „pred građanima Srbije glumi beskompromisnu opoziciju“.

Maksimović nije želeo da se pravda, jer, prema njegovim rečima, time jedino može da potvrdi pomenute navode. Za one koji su, kako piše list, jedva dočekali „potvrdu“ da je SNS-ov čovek, Maksimović je poručio:

„Tako je ljudi, njihov sam čovek, raskrinkan sam. Po tri hiljade mi plaćaju za gospodina, a dve hiljade za gospođu koju im dovedem i to u novčanicama s Palminim likom“, rekao je Maksimović.

On kaže da je jedina istinski dobra stvar u plasiranju priče da ga je SNS stvorio kako bi oduzimao glasove opoziciji, ta što ne mora nikoga da vuče za rukav.

Prema njegovim rečima, onaj ko je shvatio ko je on zaista i ta predstavlja, taj će ponovo glasati za njega.

„Nemam nikakve koristi od toga da li će neko glasati za mene ili neće, u materijalnom smislu, i zato se razlikujem od svih ostalih političara i stranaka. Oni moraju da vuku ljude za rukav da bi dobili glas i imali lovu, a meni je bitno da privučem ljude koji umeju da prepoznaju pravu priču. Drago mi je zbog onih koji su glasali za mene jer su prepoznali ideju, a ne zato što ću ja od toga imati ikakve koristi“, rekao je Maksimović.

Lider organizacije „Sarmu prob’o nisi“ kaže da još nisu doneli odluku da li će izaći na predstojeće beogradske izbore i da „još uvek nisu postigli unutrašnji kompromis o tom pitanju“.

Preuzeto sa: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here