Home Beograd Rašković Ivić i dalje za zajednički nastup opozicije

Rašković Ivić i dalje za zajednički nastup opozicije

150
0
Sanda Rašković Ivić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Šefica poslaničke grupe „Za spas Srbije – Nova Srbija“ Sanda Rašković ponovila da se zalaže za zajednički nastup opozicije na izborima za Skupštinu Beograda.

Beograd — Šefica poslaničke grupe „Za spas Srbije – Nova Srbija“ Sanda Rašković ponovila da se zalaže za zajednički nastup opozicije na izborima za Skupštinu Beograda.

Ona je ocenila da je Srpskoj naprednoj stranci bitka za Beograd – bitka za opstanak.

„I dalje se zalažem za zajednički nastup opozicije koji bi sigurno doveo do poraza SNS. To bi bio veliki početak kraja ovog nakaradnog režima koji bi počeo da se raspada kao kula od karata. Ogroman broj interesdžija i preletačevića iz drugih stranaka pobegao bi kao što beže pacovi s broda koji tone“, rekla je Sanda Rašković Ivić za portal Komentar-pres.

Ona je kazala da je naprednjacima bitka za Beograd, bitka za opstanak, jer se to „društvo nije okupilo oko ideje slobode, pravde, poboljšanja standarda građana, suštinskog nacionalnog dostojanstva, već samo oko ideje uhlebljenja vlastitih, prečesto neukih i neobrazovanih kadrova, ali najviše zbog vlasti i moći jednog malog broja ljudi okupljenih oko Vučića po raznim osnovama“.

Upitana da li je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, koji je najavio da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, spreman da formira vlast sa naprednjacima, ona je rekla da je Šapić izjavom da će posle izbora razgovarati sa svima, otškrinuo vrata za saradnju sa SNS.

„Šapića cenim kao vrhunskog sportistu koji je proslavio svoju zemlju, pa baš zato očekujem da bude odlučniji i odredjeniji oko buduće političke saradnje“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Na pitanje da li će biti u rukovodstvu buduće partije Vuka Jeremića ona je rekla da podržava osnivanje partije i da će o njenoj daljoj političkoj „sudbini“ odlučiti zajednički sa kolegama iz Pokreta za spas Srbije.

Foto: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here