Home Izbori Jeremić: Vlast SNS-a će se srušiti kao kula od karata

Jeremić: Vlast SNS-a će se srušiti kao kula od karata

118
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: N1

Bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da će vlast Srpske napredne stranke početi da se ruši „kao kula od karata“ kad naprednjaci dožive prvi izborni poraz.

Jeremić je na skupu u prostorijama opštine Stari grad kazao da SNS može da izgubi predstojeće izbore u Beogradu jer kako je naveo, opozicija ima više glasova u glavnom gradu.

„U Beogradu će se voditi velika politička bitka. Ovde vlast ima manje glasova i pokušaće da uradi sve da prevari i ukrade ali neće moći“, kazao je Jeremić.

Govoreći o saradnji sa drugim strankama, Jeremić je kazao da u zajedničkom frontu ima mesta za „svakog ko se obaveže da posle izbora neće sa naprednjacima“.

Bivši kandidat za predsednika Srbije ocenio je da je donošenje zakona o lustraciji i o poreklu imovine najvažniji zadatak „u novoj Srbiji“.

„Povratak pristojnosti i civilizovanog dijaloga u javni prostor je neophodan i to će biti prioritet nove stranke. Bićemo stranka centra koja će se zalagati za neprikosnovenu vladavinu prava“, kazao je Jeremić.

On je naveo da će nova politička organizacija koja će biti osnovana u oktobru, svom snagom podržati domaću privredu i preduzetnike.

„Aktuelna vlast svesno vodi pogubnu ekonomsku politiku, hoće da ljude drži na minimalcu, zavisne od milostinje vlasti i bez snage da se usprave. Žele robove, ne dostojanstvene i ponosne građane. Ovaj režim želi da izgubimo nadu, da se predamo“, kazao je Jeremić.

Preuzeto sa: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here