Home Gradski izbori Jeremić: Jedna kolona za izbore u Beogradu

Jeremić: Jedna kolona za izbore u Beogradu

150
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug, arhiva

Beograd — Ukoliko se ideja o jednoj koloni autentične opozicije i na beogradskim izborima pokaže neostvariva, ponoviće se kardinalna greška sa predsednickih izbora.

Beograd — Ukoliko se ideja o jednoj koloni autentične opozicije i na beogradskim izborima pokaže neostvariva, ponoviće se kardinalna greška sa predsednickih izbora.

To smatra Vuk Jeremić, predsednik Cirsd -a i kandidat na prethodnim predsedničkim izborima.

Jeremić veruje da je „jedna kolona jedini racionalan i ostvariv put za pobedu u Beogradu“.

„Ali, intenzivno radimo i na podizanju sopstvene infrastrukture, kao i na programu za te izbore. Predložićemo konkretna rešenja za probleme Beograđana, kao i novu razvojnu viziju našeg glavnog grada“, rekao je on u intervjuu za „Blic“.

Ko će nositi njegovu listu zavisi od toga, kako kaže, u koliko kolona će se izaći.

Najavljuje da će u septembru biti objavljen spisak osnivača i simpatizera njegove buduće stranke, ali dodaje da je otvoren za predloge drugih opozicionih aktera.

Kaže i da nije istina da nije pristao da razgovara sa Sašom Radulovićem o zajednickom nastupu na gradskim izborima, te da ga smatra za iskrenu opoziciju.

„Nažalost, on je u poslednje vreme zaoštrio svoju retoriku prema nekim od kolega, što je po meni prilicno kontraproduktivno“

Potvrdio je da je, kada je reč o stranci, dobio podršku Siniše Kovačevića i Marka Vidojkovića i da se mogu očekivati i druga poznata lica.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here