Home Izbori Obradovićeva: Janković bi u jednom danu uveo diktaturu

Obradovićeva: Janković bi u jednom danu uveo diktaturu

219
0
Marija Obradović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug, arhiva

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da građani konačno mogu da vide ogoljen plan i program bivšeg zaštitnika građana Sađe Jankovića.

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da građani konačno mogu da vide ogoljen plan i program bivšeg zaštitnika građana Sađe Jankovića.

Kako je rekla, Janković bi u jednom danu uveo diktaturu i pogasio sve medije čija mu uređivačka politika nije potaman.

Ona je dodala da bi Janković ukinuo i one najveće medije poput RTV Pink, a građane bi, verovatno, „po strategiji svojih savetnika, vešao na banderama ili linčovao na ulicama, saopšteno je iz SNS.

Prema njenim rečima, Jankoviću je i te kako prijalo kada je uzimao svakog meseca tri hiljade evra narodnih para iz budžeta i od poreza građana, ali mu mnogo smeta kada njegov koalicioni partner, višemilionski poreski dužnik, u narodu poznatiji kao reketaš, Aleksandar Rodić, treba da plati porez državi.

„Ni to nije dovoljno bivšem lažnom zaštitniku građana, nego danas poziva na ukidanje pravne države, i želi da sa svojim pajtosima, od kojih se ne zna ko je veći lažov, a ko kriminalac, uvede anarhiju“, poručuje Obradović.

Ona je istakla i da su građani Srbije poslali nedvosmislenu poruku Jankoviću, Rodiću, Jeremiću, Pajtiću, Živkoviću, Šutanovcu i svima ostalima koji su doživeli izborni debakl da je vreme u kom su mogli da čerupaju Srbiju davno prošlo vreme.

„Mi iz SNS im poručujemo da se vremena u kojima su oni gasili televizije, poput BK TV, cenzurisali medije, ukidali slobode i prava građana, pljačkali na svakom ćošku i državu i narod, nikada više neće vratiti“, navela je Obradović.

Janković je na svom Tviter profilu okačio link peticije koja poziva da se televiziji Pink oduzme nacionalna frekvencija.

Izbor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here