Home Gradski izbori Danas: Siniša Mali kandidat za šefa kabineta Ane Brnabić

Danas: Siniša Mali kandidat za šefa kabineta Ane Brnabić

154
0
_T5U0474(1)
Foto: Darko Ćirkov

Trenutni gradonačelnik Beograda Siniša Mali slovi za kandidata za mesto šefa kabineta nove premijerke Ane Brnabić, saznaje Danas.

Trenutni gradonačelnik Beograda Siniša Mali slovi za kandidata za mesto šefa kabineta nove premijerke Ane Brnabić, saznaje Danas.

Pre prelaska na novu dužnost, prema pisanju Danasa, biće ozvaničena ostavka Siniše Malog na funkciji gradonačelnika Beograda, na kojoj je, kako navodi taj list, osporen u javnosti zbog nekoliko afera.

Dosadašnji šef kabineta premijera Ivica Kojić prešao je u Predsedništvo zajedno sa Aleksandrom Vučićem.

Izvori lista Danas procenjuju da će u slučaju da se ovakav scenario obistini, predsednik Srbije i dalje operativno rukovoditi vladom zahvaljujući Siniši Malom, koji je Vučiću i dosad bio jedan od najbliskijih saradnika.

Danas piše i da je predsednik države i lider naprednjaka Aleksandar Vučić partnerima u vladajućoj koaliciji da ko ne glasa za izbor Ane Brnabić, neće moći da ostane u vladajućem bloku i ima dodatno vreme da razmisli o tome.

Podsetimo, glasanje protiv najavili su Dragan Marković Palma i Muamer Zukorilić, nezadovoljni seksualnom orijentacijom buduće premijerke.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here