Home Izbori Vučević: Vučić treba da ostane na čelu SNS

Vučević: Vučić treba da ostane na čelu SNS

128
0
Miloš Vučević - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug,arhiva

Novi Sad — Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da ostane na čelu SNS-a.

Novi Sad — Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da ostane na čelu SNS-a.

Vučević je, gostujući u emisiji „Pravi ugao“ Radio televizije Vojvodina rekao da su građani Srbije velikom podrškom iskazanom na predsedničkim izborima potvrdili da je Vučić najuticajnija politička ličnost.

Podsetimo, nakon svečane zakletve kojom je preuzeo dužnost predsednika Srbije, Aleksandar Vučić je rekao da će uskoro saopštiti kada će se povući sa čela SNS.

Govoreći o novom premijeru koji tek treba da bude izabran, Vučević je rekao da će novi premijer sa jedne strane imati lak, a sa druge strane težak zadatak.

„Ko dođe na mesto predsednika vlade posao će mu biti znatno olakšan, jer je ekonomska situacija u zemlji stabilna i uređena, ali će mu biti teško jer će ga sigurno upoređivati sa dostignućima prethodnika“, rekao je Vučević.

Na konstataciju voditeljke emisije da su pojedini mediji danas objavili da je sužen broj kandidata za premijera i da su kandidati Ivica Dačić, Ana Brnabić ali i on, Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada, je odgovorio pitanjem – da li je to Vučićeva izjava ili citat iz novina?

„Svoj stav o tome ko treba da bude novi premijer reći ću na predsedništvu stranke, a ne očekujete valjda da to pre kažem u medijima nego na predsedništvu SNS-a“, rekao je on.

Vučević je kazao da on lično nema ništa protiv da novi premijer ne bude iz redova Srpske napredne stranke i naveo da ne misli da je to „a priori“ loše.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here