Home Izbori Mali: Neću se ponovo kandidovati za gradonačelnika

Mali: Neću se ponovo kandidovati za gradonačelnika

106
0
Siniša Mali - Srbija izbori
Foto: N1

Beograd — Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za list „Alo“ da se neće kandidovati za novi mandat na toj funkciji.

Beograd — Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za list „Alo“ da se neće kandidovati za novi mandat na toj funkciji.

On navodi da je ponosan na sve što je urađeno i što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište.

„Velika je čast i odgovornost bila da se bavim ovim poslom, ali se neću kandidovati da budem gradonačelnik u sledećem mandatu“, rekao je Mali u intervjuu za „Alo“, na treću godišnjicu od kada je stupio na funkciju gradonačelnika Beograda.

On kaže da će se s obzirom na iskustvo i znanje koje ima verovatno vratiti privatnom poslu, ali je ostavio otvorenu mogućnost i da pomogne Beogradu, projektima u gradu, kao i da pomogne Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije, ukoliko za to bude bilo potrebe, navodi se u intervjuu čiji deo je objavljen na sajtu lista.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim na podršci i Aleksandu Vučiću, mom prijatelju i predsedniku vlade na poverenju koje mi je ukazao, želim da se zahvalim svim svojim sugrađanima za lepe i manje lepe trenutke koje smo proveli zajedno rešavajući razne probleme. Ponosan sam na sve ovo što smo uradili“, kazao je Mali.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here