Home Izbori „Poraz u Čačku je oznaka za početak kraja svake vlasti“

„Poraz u Čačku je oznaka za početak kraja svake vlasti“

72
0
Milan Stamatović - Srbija izbori
Foto: B92

Strah SNS od podrške koju predsednički kandidat Milan Stamatović ima u običnom narodu nigde nije tako vidljiv kao u Čačku.

Strah SNS od podrške koju predsednički kandidat Milan Stamatović ima u običnom narodu nigde nije tako vidljiv kao u Čačku.

Poraz u Čačku je oznaka za početak kraja svake vlasti, izjavila je šefica Stamatovićevog izbornog štaba Bojana Božić.

Ona je za portal Komentar-pres (www.komentarpress.net) rekla da nigde nije toliko „čestitih članova SNS-a“ potpisalo podršku za Stamatovićevu kandidaturu kao u Čačku.

„Stamatovića je u Čačku dočekao jedan od najuglednijih privrednika koji je stekao veliku reputaciju i u nemačkoj privredi, a Vučića je u Čačku dočekalo sto autobusa koji su došli iz raznih delova Srbije. Neskriveni strah od podrške koju Stamatović ima u Čačku i širom našeg kraja je opravdan kod svakog diktatora, pa i kod Vučića“, rekla je Bojana Božić.

Urednik lista „Čačanske novine“ Stojan Marković upitao je odakle tolika nervoza naprednjaka u Čačku zbog Stamatovićeve posete ako neko smatra da je toliko moćan i da će da „protrči ove izbore kao nož kroz sir“.

„Kad u ovako uzavreloj atmosferi firma kakva je Elektrovat, a reč je o respektabilnom preduzeću, pristane da bude domaćin opozicionom predsedničkom kandidatu, onda se šalje snažna poruka biračima u Moravičkom okrugu. Možda je to razlog nervoze u redovima SNS-a u Čačku“, rekao je Marković.

Portal Komentar-pres preneo je da je čačanski odbor SNS-a posle Stamatovićeve posete Čačku saopštio da je Stamatović „umišljeni kandidat“ kome Čačani neće pokloniti „ni mrvicu poverenja“, kao i da je gotovo nezabeleženo da je saopštenje naprednjaka preneo portal RTS-a kao da je to reakcija vrha SNS-a.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here