Home Izbori Đurić: Podržite najvećeg radnika među političarima

Đurić: Podržite najvećeg radnika među političarima

67
0
Marko Đurić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Vrčin — Potpredsednik SNS Marko Đurić žiteljima Vrčina poručio je da je 2. april dan kada građani treba da podrže „najvećeg radnika u srpskoj politici“.

Kako kaže, Aleksandar Vučić je uspeo da srpsku ekonomiju stabilizuje i postavi na put sigurnog razvoja.

Đurić je podsetio da Vučić, za razliku od onih koji su fabrike gasili i zatvarali ostavivši bez radnih mesta stotine hiljada naših sugrađana, na ovim izborima kandiduje politiku koja će nastaviti da otvara desetine i stotine novih fabrika u Srbiji.

„Mi hoćemo da radimo i živimo u nezavisnoj i slobodnoj zemlji koja sama odlučuje o svojim poslovima i sama bira svoju budućnost, koja ne ćuti pred neistinama, nepravdama i gaženjem sopstvenih interesa, koja ne priznaje i nikada niće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije“, poručio je Đurić.

On je dodao da je Vučić jedini političar u Srbiji koji je u stanju da građane ujedini, okupi, sabere u svim njihovim razlikama i posebnostima, te da ih tako osnažene povede putem napretka, oporavka, jačanja institucija i izgradnje države.

Vrčin je danas posetio i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić koji je okupljenim građanima poručio da građevinski radovi širom države pokazuju da su nam finansije zdrave, iako je država bila na ivici bankrota 2012. godine.

On je istakao da svaki političar u vladajućoj koaliciji oseća ličnu obavezu da isprati tempo kojim Vučić vodi Srbiju putem razvoja i napretka.

„Ova podrška koju osećamo danas i na svakom koraku će se 2. aprila pretočiti u jedan snažan glas Srbije koja će nedvosmisleno poslati poruku da želi da u narednih pet godina na njenom čelu bude najjači kandidat Aleksandar Vučić“, rekao je Antić.

U Vrčinu su, inače, u toku radovi na gasifikaciji i asfaltirnju gradskih ulica, i predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović je ovom prilikom zahvalio vladi i premijeru Vučiću na ulaganjima u rubne beogradske opštine, izgradnju i obnovu njihove infrastrukture.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here