Home Izbori Stefanović: Izvinjenje Vučića tačka na slučaj Jeremić

Stefanović: Izvinjenje Vučića tačka na slučaj Jeremić

77
0
Nebojša Stefanović - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Sava Radovanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija neće pokretati nikakve radnje povodom optužbi potpredsednika Srpske napredne stranke da Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, kontroliše narko tržište u Srbiji, jer je „izvinjenjem Aleksandra Vučića na taj slučaj stavljena tačka“.

Videli ste izjavu Vučića o tome, Premijer se izvinio zbog te izjave, rekao je Stefanović novirarima u Zemunu, odgovarajući na pitanje da li će policija pozvati potpredsednika Glavnog odbora SNS-a Milenka Jovanova na informativni razgovor zbog tvrdnji koje je izneo.

Upitan kako je onda na razgovor pozvan Dragoslav Kosmajac, nakon što ga je Vučić imenovao glavnim narko-dilerom u Srbiji, Stefanović je odgovorio da „to nije za poređenje“.

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“. Ona je rekla i da ne prihvata izvinjenje predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, jer misli da iza tog saopštenja stoji upravo on.

Stefanović je rekao da Vučić u kampanji nije napadao nijednog protivkandidata, kao ni njihove porodice, dok „oni od prvog dana o Vučiću i njegovoj porodici izgovaraju sve najgore“.

I njegov brat i sin su mete, konstatovao je Stefanović i dodao da protivkandidati „udaraju“ po svim funkcionerima SNS.

Kampanju za predsedničke izbore Stefanović je ocenio kao najbezbedniju u poslednjih 10 godina, jer je bilo najmanji broj incidenata, a i taj „minimalan broj napada“ policija je brzo otkrila.

On je naveo da je najveći broj tih napada bio na aktiviste SNS, dok je „duplo manje bilo na sve ostale zajedno“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here