Home Izbori Zukorlić: Predsedništvo BDZ podržalo Vučića

Zukorlić: Predsedništvo BDZ podržalo Vučića

67
0
Muamer Zukorlić - Srbija izbori
Foto: N1

Predsedništvo Bošnjačke demokratska zajednice (BDZ) podržalo je predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, rekao je danas u Novom Pazaru lider BDZ Muamer Zukorlić. Zukorlić je na konferenciji za novinare rekao da je Predsedništvo BDZ posle konsultacija i „nekoliko susreta sa Vučićem“ odlučilo da ga podrži na predstojećim predsedničkim izborima.


Predsedništvo Bošnjačke demokratska zajednice (BDZ) podržalo je predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, rekao je danas u Novom Pazaru lider BDZ Muamer Zukorlić.

Zukorlić je na konferenciji za novinare rekao da je Predsedništvo BDZ posle konsultacija i „nekoliko susreta sa Vučićem“ odlučilo da ga podrži na predstojećim predsedničkim izborima.

„Godinu dana smo partneri sa Vučićem, tako da smo imali priliku da steknemo neka iskustva. Pratili smo njegove izjave i uverili se da mu je stalo do dijaloga sa Bošnjacima, pa i o pitanjima koja nisu bila prijatna u vezi sa BIH“, rekao je Zukorlić.

Prema njegovim rečima, Vučić je bio pažljiv i nastojao je „da ne povredi Bošnjake na bilo koji način“.

Zukorlić kaže da je odluka doneta sa kašnjenjem, jer je Predsedništvo BDZ „pažljivo merilo“ interes građana.

„Svaka druga odluka bila bi neozbiljna, jer drugi kandidati nemaju nikakve šanse na predstojećim izborima“, ocenio je Zukorlić.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here